Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Öppna ditt hjärta

Stäng mig inte ute
Jag vill finnas vid din sida
Vill lyssna
Vill trösta
och stötta
Öppna ditt hjärta och släpp in mig




Övriga genrer av phenomena
Läst 154 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-04-02 00:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

phenomena