Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till helgen berusar jag mig för då är det ingen professionell som ringer






det blev vardag igen
jag landade långsamt igår kväll
och natten läkte tre dagars rus

nu
sitter jag här igen
väntar på att tiden ska gå
men den går inte - jo, den går

långsamt
eller snabbare än jag trodde
kommer helgen igen

men
vad ska jag med den till?
ta en tablett till


















Fri vers (Fri form) av LenaJohansson VIP
Läst 209 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-04-02 07:44



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Orden andas ensamhet och uppgivenhet inför tillvarons ständiga cirkelgång...
2012-04-02

    ej medlem längre
Dikten andas en viss uppgivenhet, men det kan ju vara min egen inställning som förleder mig att tolka så. Spontant kommer tanken att tabletten kanske inte enbart är till hjälp. Men att det är bra att skriva när det råder sådana känslor som framskymtar, det är jag övertygad om. Resultatet är dessutom kännbart och bra.
2012-04-02
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP