Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

livskraft

återfödas till livet
kan alla säkert göra

hur då frågar du dig?
om allt står still - inget alls känns kul
ändra din situation

det går
bara du vill

du vet att du kan
du vet att du vågar
inom dig finns en vilja
stark som få
får dig
gång på gång
kämpa
gå vidare




Fri vers (Fri form) av wiria77
Läst 231 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-04-02 10:05



Bookmark and Share


  anits VIP
Så sant och bra skrivet
2012-04-02
  > Nästa text
< Föregående

wiria77
wiria77