Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frigörelse

känn tilltro till dig själv
att du kan
att du är bra
duger
precis som du är

allt du må göra
ger någonting
till dig själv
till andra

livet själv finns där
alldeles bakom hörnet

våga ta del av vad det har att erbjuda
du är bra
du kan
duger
precis som du är

när denna tanken får gro
känner du dig befriad
frigörelse du gjort från
allt som tyngt dig




Fri vers (Fri form) av wiria77
Läst 194 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-04-02 10:07



Bookmark and Share


  anits VIP
En mycket fin uppmaning
2012-04-02

  Michaela Dutius
Viktig uppmaning i poetisk dräkt!
2012-04-02
  > Nästa text
< Föregående

wiria77
wiria77