Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sommarkalas

skymningen blånar långsamt
det myllrar av små steg
längtan växer genom gräset
virvlar runt ekens stam
någon dansar i det sneda ljuset
där bakom hallonsnåren
det rör sig av förväntan
och flädern är sen till festen




Fri vers av helena_lundstedt
Läst 221 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-04-12 21:11



Bookmark and Share


  Christian Eriksson
vackert skrivet!
2012-04-25
  > Nästa text
< Föregående

helena_lundstedt
helena_lundstedt