Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek till Moll



Kärlek till Moll


det kliar i vristerna 
där blottas bristerna 
svag självkontroll 
och kärlek till moll 

en tickande bomb
snart ertappad tromb
desperat delegat
från kärlek och hat

så pennan och jag
vi sjunger idag
"snart rasar världen
snart slutar färden"

det kliar i vristerna
där blottas bristerna
svag självkontroll
min kärlek till moll

(e-12




Fri vers av Christian Eriksson
Läst 201 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-04-03 01:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Christian Eriksson
Christian Eriksson