Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vi har alltid längre kvar

//ibland följer jag dig dit
följer efter mot det helvetiska landet
söker i din blick efter tilltro
finner den åter, åter

återigen möttes vi i en storm av
ordförstörelse, jo det haglade över oss hårt

hårt alltför hårt//



//och din hud rämnade och blev ett stenbrott
jag följde dig dit
jag hoppade över dina stup

jag följde dig ända hit så
tro inte att jag lämnar dig åt

något icke-existerande förbipasserande öde
tro inte om mig, lär dig ta
reda på mig tro på mig


tro inte ta reda på snälla, ja snälla//



//snälla försök att inte passera förbi
bort ut iväg högt långt bort bort

gör som du vill

för vi gör alltid som vi vill men försök åt
mig.

förnuftslösa slösar vi bort
slösar iväg hela vår ungdomstid för vi

vi är dömda ja nästintill dödade fast
jag finner det där

finner det där i din blick så jag följer dig
återigen


åter åter och återigen//




Fri vers av papperstrana
Läst 317 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-04-03 20:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

papperstrana
papperstrana