Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pms-Häxan goes Blåkulla

Packar PMS-humöret i en väska

Stoppar drakelden i en burk

Kattan fångar jag i förbifarten

När jag galant svischar förbimed min kvast modell nyare

Det hysteriskt bubblande skrattet ekar bland bergen

Blåkulla här kommer jag!

I avgrunden ser jag er allt mina likasinnade vänner!

 Dansen går natten lång

Trivselfaktor nr 1! Jajamen!

Ingen vill åka hem

Men på lördag vankas påskägg och godis

Det är GOTT!!

Då drar vi hemåt igen

Men till dess kärringar:

 

PAAAARTYYY!!

 

 

 

 




Fri vers av Nina Nightwish
Läst 213 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-04-03 21:58



Bookmark and Share


  M M Mannheim VIP
OBS!
Men du kommer väl tillbaka! Jag längtar redan!
2012-04-03

  M M Mannheim VIP
Oh vilken härligt dikt, eller kanske sång? Melodi till den du! Det är så jag vill följa med men på resan men den är väl bara för "kärringar"
Ska diffenitivt spara den här!
2012-04-03
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish