Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bibelfanatism o droger som påverkar substanser i hjärnan lätt - samt påsksagan



du vet väl att du kan uppnå
ett gudomligt tillstånd
med endast en liten tablett
som man sväljer lätt

det är substanser i hjärnan
som ger dig en syn
det du upplever
hur du ser och känner för tiden

hur rummet verkar skönt
du är nöjd så
vad kan du mer begära
en ängel vid din sida kär

hen är där
alltid
även när
det är som värst



*


men du, inför påsken, jag fattar ingenting
det är ingen realistisk syn eller saga

jag blir stum inför dessa förlegade traditioner
och fattar ingenting

jag vet inte varför jag inte ska sova länge på långfredagen
är det någon som kommer försent till sin återuppståndelse då?

ägg. ät ett ägg eller helst flera så vaddå? blir allting bra
eller vad, jag fattar ingenting

sen så får du dricka påsköl tills du stupar
god helg! glad påsk eller vad i helvete man säger























Fri vers (Fri form) av LenaJohansson VIP
Läst 217 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2012-04-04 08:46



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
inga tabletter erfordras för att se in i sin egen dimmiga hjärna:)

firar folk verkligen påsk?

~

hej hopp tomten satt i grana
det vara ända intill påska

Jesus i kors med fjana
2012-04-05

    ej medlem längre
Dina ord biter till...härligt...du sitter aldrig vackert utan har ALLTID nåt att säga och ge oss..tack vännen!
2012-04-04

  Catharina Edin VIP
'hen' - hahaha! Snyggt att använda det!
och: Glad påsk, P!
2012-04-04

    ej medlem längre
God helg kära Du! Hälasar Birger!
2012-04-04
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP