Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vem skulle man vara om man inte va nån?


Fridom

Jag har aldrig vart nån karl
men också; aldrig heller kvinna
För vem vill va ett kön
när allt annat står att vinna?

För den som inget är,
den blir fri att vara
Så varför binda sig?
Vi kan lösa upp vår snara

Låt vinden visa vägen,
över bergen, över havet
Bort ifrån vårt centrum!
Följ ekrarna från navet!

Vi slänger oss i Livet!
Kastar bort vårt gamla ok!
Inget finns förutan oss!
Låt oss vara dum och klok!




Bunden vers av Mats VIP
Läst 221 gånger
Publicerad 2012-04-04 13:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats
Mats VIP