Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleken!

ögon




Djupa, som djupaste brunn





Salt och vatten





Ibland rinner





torra kinder





Röda av eufori





Två körsbär





Rör våra likaså röda läppar





En tunga som kvider av njutning





När körsbären når dess klimax





Som när du kysste mig




Fri vers av FrökenABC
Läst 197 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-04-04 14:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

FrökenABC
FrökenABC