Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

?

Kan jag våga?
Vet att jag har skrivit om det förr.
Men kan jag våga öppna mitt hjärta?
Skriva det mitt hjärta känner i klartext.
Skriva om det som händer i mitt liv.
Eller kanske bara prata om det bland vänner och folk?
Är det okej?
Får man göra det?
Eller skall det bara stanna där det är?
Vill att folk skall veta
Men har ändå inte orken att prata
Vill bara läka själv
Men ändå behöver jag kärleken och värmen från dom runt om kring
Hur gör man då?




Fri vers av FrökenABC
Läst 192 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-04-04 14:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

FrökenABC
FrökenABC