Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt är jobbigt!

Mitt hjärta det blöder
Mitt hjärta ja det blöder
Har blivit slagen gul och blå
Ja slagen gul och blå av konungen av melankoli och sorg
För att mitt lidande skall klinga i deras kyrk klockor
För att få glädjens drottning att släppa sina rep om min armar och mitt inre
För att jag skall ge upp hoppet om världen.
Ja för att jag skall ge upp hoppet om det där lilla vackra.
För att jag skall sluta leva som den jag en gång var
Vandra in i mina dunkla dova rum
Men tänker inte låta stupet vara ett hinder för att jag skall nå toppen.
Tänker inte låta rosen dö
Ger bara in ett tag.




Fri vers av FrökenABC
Läst 194 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-04-04 14:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

FrökenABC
FrökenABC