Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ger aldrig upp!

Jag mötte dig med ett leende
Din bild rasade
Jag bar dig
Du föll
Viskade träden blommar nu
Du skapade en fors på torr mark
Jag tittade på ditt hjärta
Det slutade slå
Jag gav dig vingar
Men du lät dom klippas
Ja jag möter dig med ett leende




Fri vers av FrökenABC
Läst 205 gånger
Publicerad 2012-04-04 14:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

FrökenABC
FrökenABC