Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

acceptans

Jag undrar det här med att acceptera. Hur gör man egentligen? Jag har alltid trott att acceptera innebar att man erkänner för sig själv att livet är som det är och man går vidare. Men jag hörde att genom att göra det så har man gett upp kampen, då finns det inget kvar att kämpa för. Så hur gör jag? för att erkänna att det är som det är men ändå kunna ha kampen kvar?




Fri vers av FrökenABC
Läst 209 gånger
Publicerad 2012-04-04 14:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

FrökenABC
FrökenABC