Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blockerade nödutgångar


Med egendesignade regler
och blockerade
nödutgångar
nafsar du
sådär försiktigt
och kärleksfullt
på andetagen
på livet

precis som om
du visste
vad du gjorde,
som om du var
expert




Fri vers av Hanna Pilbom
Läst 531 gånger
Publicerad 2006-01-28 19:07



Bookmark and Share


  Viktoria Olausson
Får mig att tänka på Göteborgsbranden. Fast vet inte om det är det du syftar till?
Klurit formulerad vilket som!
2007-02-05
  > Nästa text
< Föregående

Hanna Pilbom
Hanna Pilbom