Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inte så tokigt som det kan låta...


Galna Upptåg


galenpanna till
galen tupp
uppsöker en annan galning
att sätta sig högst upp
för en galen övertalning
om att börja tågluffa
men galenpannan
tog sig för pannan
när den han sökte
var en helt annan
som ville börja gruffa
ja helt galna upptåg
började tuffa tuffare

fastnar
lite mellan vagnarna
nära ett ånglok
hängde sig emellan
då de började släppa taget

hallå skrek lokföraren!
va ä du för tok?
ja tågluffar ser du väl
har du aldrig sett en
galenpanna till tupp
får du göra det nu
eller har du tappat
fattningen bakom några vagnar
eller är du redan tokig själv
redan vid det här laget
så bjud oss tågluffare på
laget runt i tågbaren...

det gjorde han
men blev aldrig sig åter lik
för han kom med på galna upptåg...tupptåg...




Fri vers av demonsson
Läst 163 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-04-04 22:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

demonsson
demonsson