Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vårprimörer...


Vilken soppa

en baby nässla

pussar ömt på min grova hand

det känns knappt

men som tvestjärtars stötar kittlas

men hans gäng nässlar sig in i min näve

nästan omärkt

som rycks upp ur sina rötter

och blir till en delikat soppa

bravissimo




Fri vers (Fri form) av T.R Ekman
Läst 144 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-04-05 16:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

T.R Ekman
T.R Ekman