Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det största sveket



trettio silvermynt

värda ingenting

obetalbar skam

bättre vore

om du ej sett dagen gry

den dagen

 

trettio år av allt

men ingenting

förvaltats

förbrukats

lämnat efter sig

en tomhet

 

svårast är

att förlåta

mannen i spegeln

detta svek

till lives gåva

fader förlåt mig

 

(e-12




Fri vers av Christian Eriksson
Läst 237 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-04-05 18:05



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Judas blev av allt att döma aldrig förlåten. Det blev däremot Petrus. De två männen exemplifierar och förkroppsligar två olika attityder.
2012-04-05
  > Nästa text
< Föregående

Christian Eriksson
Christian Eriksson