Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjulet snurrar -ändlös labyrint

Hjulet snurrar
fort,
fort

Omöjligt att
hoppa av

Instängd

tunnel
iskall betong
Mörker

Fukten
tränger in

Lönlösa
flyktförsök

Kippar efter luft

...

En ändlös labyrint

dagar,
kvällar,
nätter

Tiden bryr sig inte
...

Jorden
snurrar i
kyligt
universum

struntar
fullständigt i

Ångestfyllda
resenärer

Gömda minnen
raderas

-Av andra

Delete...

verkligheten blir
omkomponerad

...

Hallucinerar doften av
soldränkt gränd
Syren
drar ett långt djupt andetag,
fylls av lycka

Vill fly
dit!

Men sitter
fast
Fötter i
stelnad lera

Hjulet -
runt,
runt

Vill bort
från mörkret,
från
tunneln
...
Vänner flimrar förbi,
Färger blandas med tårar

Allt löses upp

Omöjligt att nå

En resa utan slut

Ord som funnits i ditt hjärta
kan du inte längre finna

Var finns dom nu ?

Det enda som hörs är
ekot av
din smärta
sköljs bort av
tårar

Bilderna
du söker
har suddats ut

Allla människor,
alla platser
vet du inte längre om

Du minns inte längre
leendet

Hjulet
snurrar
vidare
runt,
runt

Livskarusell
omöjlig att
lämna




Fri vers av helenita VIP
Läst 357 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-05-13 12:14



Bookmark and Share


    ej medlem längre
runt, runt i yrsel.. bra text!
2012-05-13
  > Nästa text
< Föregående

helenita
helenita VIP