Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad menar du med glad?







inatt råmade hjortar som det var brunsttider
fälten tycktes sväva ovanför marken i diset bland rådjuren
lyktorna de satt upp vid gårdsvägen lyste trots earth-hour
jag drog ett sista bloss och lyssnade till stjärnorna

fridlysta stunder
viskande månprat

öron som ej kan bestämma sig
munnar som aldrig håller käft

ett jävla tjat



*



från balkongen hade jag flera gånger tänkt
man skulle gå ut i hagmarkerna
finna en ensam häst
galoppera till havet

över fälten


under tuppluren i soffan drömde jag ofta
hur jag kysste din hals
låg på ditt bröst
kysste dig på munnen

som en älskande



*



jag vet att jag vandrar när jag sover
att jag har långa samtal med månen

att någon viskar kärlek i mitt öra
när jag drömmer

vit sand

en springare

en sten så att jag kan landa
i mitt spruckna huvud

















Fri vers (Fri form) av LenaJohansson VIP
Läst 684 gånger och applåderad av 33 personer
Utvald text
Publicerad 2012-04-06 14:28



Bookmark and Share


  zallander
Den här var bra.
2012-05-19

  Nanna X
stark och härlig text!
2012-05-19

  lodjuret/seglare VIP
Det är just problemet med hästar, man har dem sällan med sig i soffan och kysser man dem vill man inte göra det på djupet.
2012-05-16

    Shush
Du är något fantastiskt på spåren här. Väldigt bra.
2012-05-15

  Järnkatten
Håller med Linda, vackra bilder men också vemod...
2012-05-15

  Yrre VIP
Helt otrolig text du har här!!
2012-05-15

    Madeleine Ågren (Maduska)
Det fordras en speciell begåvning för att skriva så att både humorn och allvaret känns. Fin!
2012-05-15

  Linda CH VIP
Fängslande, poetiskt, vemodigt och vackert!
2012-04-11

    ej medlem längre
Fint!
2012-04-11

  © anakreon VIP
Mången sanning döljer sig
i diset bland rådjuren...
Calle
2012-04-11

  TrollTörnTrappan VIP
Mycket medveten i det omedvetnas marker, svävande jord...
2012-04-08

  Lena Själsöga Keijser
jag tycker mycket om hur du målar fram bilden
samtalet
2012-04-07

    ej medlem längre
Underbart vacker formulerat!

Den här strofen gillar jag:

jag vet att jag vandrar när jag sover
att jag har långa samtal med månen

Tack för härlig läsning!
2012-04-06

    ej medlem längre
en fin text! gillar den. Tack
2012-04-06

  stenen/ Yv Ericsson
varsågod. här en stenen..skoja
glad ja, vafan är glad?
ååå, jag följer med på en häst.
tack för en fin text, och vAcker!
2012-04-06

    ej medlem längre
VackerT
2012-04-06
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP