Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nästan en haiku

VEM är det som våldför
för att sen döda

om inte en mänska

ännu mindre en elefant




Fri vers av Kim VIP
Läst 216 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-04-07 11:55



Bookmark and Share


  Kim VIP
Ja precis! Mänskor kan ju inte känna igen en kompis som ligger som skelett o stå där länge o i flock ha sorgmässa....
2012-04-11

  Christian Eriksson
och elefanter har ju ganska små hjärnor...
2012-04-10
  > Nästa text
< Föregående

Kim
Kim VIP