Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En skriande skillnad (2012)


Så var stod du
när det gällde
så rädd om dig själv
att kärleken kom på skam

du visste så väl
att jag inte kan leva så
så jag blev försvarlös
inför din attack

du kallar det för
att ta hand om sig själv
men det är ju bara feghet
som styr dina val

för vem överger
den som är närmast
så fort livet blir hårt
det är det

som är skillnaden

mellan kärlek och trygghet

att du aldrig kunde älska

borde jag ha förstått..


..för det är ju hela skillnaden....




Fri vers av Järnkatten
Läst 208 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-04-07 12:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Järnkatten
Järnkatten