Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Söker du nånsin min hud?

Jag undrar om du
saknar mig
när du vaknar
ensam i natten?

Söker du
min hud
brinnande läppar,
mitt huvud på din arm?

Säg mig, längtar du?

Även om det så bara är
skärvor av oss,
av vårt

-på en annan plats
en annan tid

Du och jag








Fri vers av helenita VIP
Läst 369 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-04-07 13:48



Bookmark and Share


  Maj-Lis VIP
Så vackert skrivet
2012-04-11

    ej medlem längre
innerlig är din dikt..
2012-04-07

  dubbelve
Enkel men ändå så vacker! Applåd!
2012-04-07

    ej medlem längre
sensuell, tycker om den.
2012-04-07

    ej medlem längre
denna var fin och bara skrivet.
2012-04-07

    ej medlem längre
denna var fin och bara skrivet.
2012-04-07

  Änglaögon
Vackert...
2012-04-07

  Bibbi VIP
Känner igen känslan och frågeställningen.
2012-04-07
  > Nästa text
< Föregående

helenita
helenita VIP