Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Everything clean know what I mean?

Flackigt i känslan
än osäker kan tyckas
upplyftande hanterande leende
stannar upp nästan


Bark visslar de ryckas så ock fjädern påkommen


hägrande hägring två fromma (sked) att glupskt
tilltala den dag för vad -

ett barn äter snö, gumman oj vilket påfifflande skämt

Går det bra?

Flytta (är för) träd opragmatiskt i jord sittandes statiskt
Dynamik kontra etik respektingivande tigande schal - du gamla schakal

I tal impertinent malplacerat kal, frekvent ackumulerat
... Bergakungen kastar kula ...

jeans över höft - åt fåglar hon ger en smula, aldrig under

Erotik i all ära nakenhet vacker tjära gråmulet regnigt en bil stannar
Hallå vart ska du häng med och se vart vi hamnar
samtal om allt främst livet som så omvälvande få de är bjudande tjänst fram fram snurrandes runt "idag sägs en massa strunt, människan dummast är, smart förvisso; förgiftar fräckt allt och svär"
visslandes en liten melodi som sitter fint: vackert sliten river ljud ett märke (är) kvar

"har jag skrivt fel lösenord?"

roligt bort raljerande spökligt skämtsamt vid sitt vandrande sittandes bastanta bord

Quite rudimentary quietly rude someone woke - spoke, warily... Tracking harsh talk heeding calls 'I am the Gnarl, you be the Jarl'
























Fri vers av Phantasos
Läst 180 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-04-08 01:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Phantasos