Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Long mellowdy


Spreadin' honey

Igår ung som jag: en fighter av idag - för imorgon.

Stundtals.. Vägskäl väsande högt,
vad är det som händer?

Luktar tigrars ränder i stränder i spåren brukliga fåglar
Dåren, våren, strålar - bänder, vänder sjukliga effekt, fullt rosig bod, kult molkosig aspekt.

Sunda matros nyckfullt traskande spankulerande flanering
En kvart hit och dit kan tyckas lite men minutrarna blir snabbt timmar, inte som att någon svimmar - bokhyllan är ju fortfarande hel. Ett hyllplan eller två ryker närhelst bakhuvudet behagar göra ett utfall mot dem, inte sällan följt av det så vanligt förekommande fenomenet: yrsel... En ring samlas frågandes om död - liv! Oboe kan man kalla debatten, likt när man beskär en stol - den kan ju inte växa över hela bordet, katten ska få sin anschett smör på morgonen annars blir det aldrig tyst och helst ska lutningen inte vara mer än 15 grader.
Talrika tallrikar veno velo vito vicu vaha?

Hypnagoga spåkulor won't supply cutlasses, needlessly incomprehensible whilst sensible: say, say you, Miss, or shall I say: Faded paper figurine?
Time back after the morrow rewind is a case of 'elementary', wouldn't so you say? Watson always seem to think so effortlessly reestablishing a lot.

Fiffeli fax, våfflor till min tax,
lilla lilla hund, sov en stund.

Om ett par tre smält smör,
du kommer förstå vad jag gör.

Pannkakor - våfflor kräver våffeljärn.




Fri vers av Phantasos
Läst 218 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-04-08 01:54



Bookmark and Share


  Björn Donobauer
pannkaka är det, men lite vidbränd allt
2012-04-08
  > Nästa text
< Föregående

Phantasos