Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
t.ex.


Maler konstant


Jag hatar
Jag skäms
Jag älskar
Jag njuter
Jag kämpar
Jag är trött
Jag ser skönheten
Jag är förtvivlad
Jag förlorar
Jag överlever
Jag sviks
Jag stöttar
Jag fryser
Jag värms
Jag föraktar
Jag känner igen mig..


Need to be strong - Toshiro Masuda
Under ytan - Uno Svenningsson
Ingen kan älska som vi - Grace
Satisfaction - Benny Benassi
Emelie - Dia Psalma
I need some sleep - Eels
Jag ger dig min morgon - Fred Åkerström
Över krossat glas - Mimikry
Flickan och kråkan - Mikael Wiehe
Biggest the best - Clawfinger
Lämna inga dörrar på glänt - Helen Sjöholm
Don\'t cry - Naruto
Det blåser kallt kallt - okänd
Heaven\'s on fier - Kiss
Somliga går med trasiga skor - Cornelis Vreswijk
Cecilia Lind - Cornelis Vreswijk




Övriga genrer av Skalet
Läst 375 gånger
Publicerad 2006-01-29 02:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Skalet
Skalet