Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TYSTNADEN



TYSTNADEN


Tystnaden faller över horisonten medan tystnaden
fortplantar sig kramad luft

När tystnaden råder rivs murar och
tystnaden talar sitt eget språk

Alla nätter alla dagar då sömnhavet och tabletterna drog mig ned i det stora svarta intet som rullar runt om min kropp
fast och bunden runt hennes
fötter och händer och hennes
mun blev utan ord
där vilade hon och utan att bry sig
om andra människor

Känslor som hon inte kunde förmå sig att göra
på nått annat vis än att vara i
tystnaden




Fri vers (Fri form) av Fånga dagen
Läst 350 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-04-08 14:50



Bookmark and Share


  Rosen VIP
tystnaden kan vara en isolering från allt där utanför
men också till eftertanke inombords
bra präntat om något så svårt, som jag tolkar, depression.
2012-04-08
  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen