Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Isprinsessa


Jag är prinsessan – i vintermörkret - gjord av is och
kyla

Hjärtat mitt så stort och kärleksfullt, frös igen vid
lövens fall, mitt in i värsta höststorm.

Ner i dvalan la jag mina känslor så vackra...

När drömmen om kärleken visade sig vara
en sann illusion…

Trivs bra i kylan – en essens,
där ingen värme stör mig mer…

Varken sorg eller ilska kan tränga sig genom skölden 
av is…

För även tårarna förvandlades till iskristaller…

Så här vill jag vara hela långa blåsiga vintern – stå
pall mot känslor som så lätt väcks inom mig…
                         
Kärlek som inget svar kan få…

Klarar mig galant tills våren kommer…
När isen smälter…
Och naturen blomstrar…

Kanske kan jag då ta åter mitt sanna jag och låta
mitt brutna hjärta läkas…

                  i vårsolens sken
                  
 vid blommornas doft… 
                     
lyssnades fåglarnas sång…




Fri vers av BlåhäXa
Läst 364 gånger
Publicerad 2006-01-29 08:56



Bookmark and Share


  Andreas A
Gillar texten, finns många starka ord här.

"När drömmen om kärleken visade sig vara

en sann illusion…"

Våren kanske då blir början på en ny kärleksfull resa, vem vet :D
2006-01-29

  Ali D VIP
Har du läst Änglar,dvärgar av Agneta Pleijel?
Om inte inte:do it

Hälsn Ali
2006-01-29
  > Nästa text
< Föregående

BlåhäXa
BlåhäXa