Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

är det så?

Det sägs att bakom himlen finns stjärnorna
Det sägs att bakom molnen lyser solen
Det sägs att efter det trista gråa kommer värmen och grönskan
Det sägs att efter den första tonen i musiken så kommer en ny som låter annorlunda
Det sägs att när ljuset har slocknat så tänds ett annat
Det sägs att när blomman har vissnat så skapar det en plats åt nya färger att frodas
Det sägs att när dagen är slut kommer en ny med nya möjligheter
Det sägs att efter vägens slut tar livet sin början
Men är det sant?
För i mitt liv: hör jag inte den där tonen
Ser inte det nya ljuset
Så är bara platsen tom
Nya möjligheter är bara ett frågetecken
Så är himlen bara i vägen för att kunna se
Molnen har skapat sitt eviga revir över solen
Och vart är grönskan och värmen, när får jag äntligen känna den




Fri vers av FrökenABC
Läst 207 gånger
Publicerad 2012-04-09 12:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

FrökenABC
FrökenABC