Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På medaljongen där ditt liv bor

du släpper reaktionen fri
och alla rödljus sjunger i takt
trots att det ekar mellan fasaderna
i den tomma staden där trafiken sover
din kyss adressbestämdes inte
så den flyter runt likt en gast i mörkret
utan att veta vem den ska attackera
sorgen från djupet av din auras rötter
har ett sammanträde där ett fåtal inbjudningar gått ut
himlen ska söva dig
innan marken väcker dig
för att meddela att din reaktion

försvann




Prosa av Carl R. Westerling
Läst 175 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2012-04-09 17:40



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket bra och fängslande skrivet
2012-04-09

    ej medlem längre
Du är otroligt bra på att hitta ett originellt och bildrikt språk. .. rödljus som sjunger i takt .. kyssar som flyter omkring..
2012-04-09

  Casbah* VIP
en text som leder läsaren från början till slut, man håller nästan andan hela vägen. bra skrivet!
2012-04-09
  > Nästa text
< Föregående

Carl R. Westerling
Carl R. Westerling