Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gapet sluts

jag ser dig
när du tror att det är släckt
och att du är i skydd av ensamheten
som en flinga från havets guldkista
hänger jag i höjd med din nergrävda
pelikanvinge
det finns brus som uppfattas som harmoni
i en apparat man inte kan stänga av




Prosa av Carl R. Westerling
Läst 162 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2012-04-09 20:27



Bookmark and Share


  anits VIP
Fint och fängslande skriver du
2012-04-09

  alvan
Så fint och fångande du skriver din poesi!
2012-04-09
  > Nästa text
< Föregående

Carl R. Westerling
Carl R. Westerling