Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Visst finns det liv i rymden

 

 

jag såg dig

svävande

vi drogs tillsammans

lika lätt

som sidenbandet runt din midja


din hand kändes säker

när den omslöt min i dansen

 

så nära

två nyfunna själar

över huvud taget kan fogas

så nära

bad du mig vara

 

visst finns det liv i rymden

visst slår där två hjärtan

lika starkt som stjärnornas glans

 

din blick strålar mildhet

helt omöjligt det är

att avböja

ett hjärtas famntag

ditt tag

om mig

 

jag såg dig

fann dig där

svävande

mellan sol och måne

mellan tallkrogen och svedmyra

där tiden stod stilla

bara

för vår skull

 

(e-12




Fri vers av Christian Eriksson
Läst 251 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-04-09 22:00



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser


oändligt

vackert
2012-04-11

  karenina VIP
nära intill och tiden står stilla. fint
2012-04-09
  > Nästa text
< Föregående

Christian Eriksson
Christian Eriksson