Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Öppning?

Är det öppet idag?
Är det nån mening
med att gå in här?
Står muren där den alltid har stått
eller är det öppet idag?
Om jag säger vad jag känner,
skulle du öppna dig då?
Eller stänga om dig?
Vad känner jag?
Som att jag går längs med en mur
Så om du öppnar dig nu
lovar jag att lämna dig,
men om du stänger om dig
så stannar jag
Är det öppet idag?




Fri vers av BTS
Läst 367 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-04-09 22:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

BTS