Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rörelse

håller mig fast i tiden
tappar greppet
trampar runt
i det förflutna
där besluten togs,
alla dessa inre blåmärken;
ansvaret är därför också mitt
för den nutid som alltmer liknar
en likgiltig bekant med ett tjusigt yttre
och en inre slum
som jag gladeligen
lämnar över till framtiden
medan jag återvänder
till ett minne från vår första sommar
då jag rörde mig fritt vid gränserna
med en lekfull, levande känsla i kroppen




Fri vers av BTS
Läst 381 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-04-23 20:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

BTS