Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Noll

Ingen sorg visar sig
i orden som sägs

Denna tunna hinna av distans
ändå ogenomtränglig

Åren av tystnad kryper i kroppen
kliar som eksem på kroppen
medan klockorna tickar i tiden
sina små skramlande livspuzzel

Vad väljer du?
Alltid denna fråga

Vill du spridas i en lund
eller ha en egen plats?

Eller vill du kanske begravas levande?

Det är väl tryggast så




Fri vers av BTS
Läst 331 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-04-10 16:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

BTS