Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Möte i det tysta

när tråden dras i
sitter någon med ett ljus i handen
på andra sidan
hoppet övergår till tråden och lyser upp miljön
där det annars är så lugnt
ett filter monteras in i drömmarnas vägg
den yttre fasaden förstärks inför monsunens entré
kvinnoansikten i trianglar ger tråden sin sprakande sång




Prosa av Carl R. Westerling
Läst 155 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-04-10 09:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Carl R. Westerling
Carl R. Westerling