Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dikt


NÅGON ATT LITA PÅ

NÅGON ATT LITA PÅ

Jag har gått vill
på färden,
hittar ej längre
hem.
Borde nog spörja
om vägen,
jag vet inte bara
av vem.

Väl finns det mången
att spörja,
mången som tror sig
förstå,
att leda mig rätt
på färden,
men vem
kan jag lita på.

Ingvar Björkdahl
Mariestad




Bunden vers av Ingvar Björkdahl
Läst 185 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-04-10 16:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingvar Björkdahl
Ingvar Björkdahl