Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
bunden dikt


UKRAINA

Det går ett ångestskri
över världen.
Värre, än en gång i Rama.
Och anledningen är densamma
nu som då
att döda, hota och förlama
ett LAND och ett FOLK
som vill leva i fred.
NU och i tusende led.




Bunden vers av Ingvar Björkdahl
Läst 142 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-07-27 17:13



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Välbelysande skrivelse!
Om nuvarande situation
Där 45 miljoner människor
Inte får finnas till i sitt eget
Land utan att tvingas bli
Uppslukad av en fientlig
nkräktare som förstör det
mesta i sin väg. ..


2022-07-27

  Larz Gustafsson VIP
Märkligt att man inte sett dig skriva detta om Marockos ockupation av Västsahara, som pågått sedan 1975.
2022-07-27
  > Nästa text
< Föregående

Ingvar Björkdahl
Ingvar Björkdahl