Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
dikt


STJÄRNELJUS

Du ser bara stjärnor
i mörker.
Aldrig
när dagen är ljus.
Så var inte rädd
för mörkret,
som stundom famnar
ditt hus.
För där,
bakom det mörkaste mörka
finns alltid,
ett stjärneljus.





Bunden vers av Ingvar Björkdahl
Läst 118 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-11-09 10:54



Bookmark and Share


  stormengudrun VIP
Så sant som det är sagt:-) Vackert ihopknåpat av dig som vet vad livet handlar om. Tack!
2022-11-09

  Caroline Viveka
Så fint och kärnfullt skrivet
2022-11-09

    Sefarge VIP
Livsgivande skrivet!
Det är i mörkret
Minsta ljuskärv
Syns mest för
den som ser.
Och vill se?
;)


2022-11-09
  > Nästa text
< Föregående

Ingvar Björkdahl
Ingvar Björkdahl