Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
DIKT


I MÖRK HÖSTKVÄLL

Tänd ett ljus
för den Du saknar,
Det ger tröst
i all din sorg.
Minns det vackra
som en gång varit.
Allt finns kvar
i minnets korg.




Bunden vers av Ingvar Björkdahl
Läst 85 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-10-12 14:25



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Enkelt och
Vid-bredd's
klokt skriftat!
;)

2022-10-12
  > Nästa text
< Föregående

Ingvar Björkdahl
Ingvar Björkdahl