Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till minne av D


SÅNG TILL MIN KÄRA

Jag vill gå med Dej
på vägen,
som bär till
sommarlandet.
Jag vill vandra där
i sommaräng med Dej.
Jag skall plocka
sommarns blommor
och ge till Dej min kära,
Jag vill att Du
skall vara där
hos mej.

Du skall vandra
vid min sida
tills höstens färger glöder,
tills dess att höstens
sista ros har blommat ut.
Du skall vara där
min kära
när höstens stormar rasa-
Du skall vara där
hos mej
tills väg tar slut.




Bunden vers av Ingvar Björkdahl
Läst 112 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-05-16 09:36



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Känslosam skrivelse
Om fred o frid och ej
om hat o strid. ..
;)


2022-05-16
  > Nästa text
< Föregående

Ingvar Björkdahl
Ingvar Björkdahl