Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dikt


SOMMARSÅNG

Min kära lilla fågel
Sjung för mej din sång.
På år och dag
jag dej ej hört.
Min dövhet tag,
och sjung.
Sjung din vackra sommarsång
för mej,
en sista gång




Bunden vers av Ingvar Björkdahl
Läst 80 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-06-17 13:31



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Fåglarna sjunger så underbart, det är ljuvligt att lyssna till dem, man blir så glad...tack för din fina sommarsång...
2023-06-21

    Sefarge VIP
Hjärtknipade skrivelse!
Så mycket man tar för
givet här i det bråd
-raskande livet!
Tack för den
påminnel
-sen!
;)
2023-06-17
  > Nästa text
< Föregående

Ingvar Björkdahl
Ingvar Björkdahl