Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Niilin pojalle


Olkoon menneeksi


Täällä sitä istutaan yksikseen

räntäsade piiskaa ikkunaan

Sopiva ilma runojen lueskeluun


Tämä ikävystyminen ja kyllästyminen

on juuri sitä mitä olen kaivannut

kiireen keskellä

Ja kuitenkin se tuntuu vaikealta...


Aika pysähtyä

aika hiljentyä

kuulla hiljaisuus

löytää vanhan vekkarin tikitys...





Fri vers av Pirjo VIP
Läst 138 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-04-10 19:12



Bookmark and Share


  Pirjo VIP
ha ha ,,,kiitos..
2012-04-16

  Anoo Niskanen VIP
Oj, tulipa monta hienoa...
2012-04-16

  Anoo Niskanen VIP
Hieno
2012-04-16

  Anoo Niskanen VIP
Hieno
2012-04-16

  Anoo Niskanen VIP
Hieno
2012-04-16
  > Nästa text
< Föregående

Pirjo
Pirjo VIP