Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kirurgiskt sammanträffande

jag fann en tidning på marken
där någon ringat in ett nummer
jag ser mig om
ingen är där
siffrorna med den röda cirkeln runt sig
talar till mig
som om det vore min räddning
om mina fingrar lät slå
så att mitt öra kunde få
frälsningen så många vill åt
dammet svävar i luften på loftet
och min äppelklocka tickar krampaktigt
men accepterar att dimman ska angöra
hamnen inom den
jag ser ett glas stå i det öppna fönstret
där tidningen snart ska lyfta sin väg
ut i oändligheten
för att bemöta stjärnorna




Prosa av Carl R. Westerling
Läst 179 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2012-04-10 21:00



Bookmark and Share


    Anneli A
Gillar detta!
2012-04-12

  LenaJohansson VIP
bra
2012-04-12

    Birgersdotter VIP
Mycket bra text
2012-04-12

  anits VIP
Mycket fint poetat
2012-04-10
  > Nästa text
< Föregående

Carl R. Westerling
Carl R. Westerling