Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Han som dog av glädje

Ner från ett 5000 m fall susar han med ett glädje rus i honom.
Varför faller han eller kanske svävar han med stil.
Botten är än ett frågetäcken.

Hur hamna han här drömmer han?
Nej för där tappade han bort andan.
Men glädjen var fortfarande kvar.

Ju mindre mellanrummet är mot marken.
Blir känslan av att han är ett störtande plan
Nej han var fri kändes mer som en pingvin.

Det var svårt att se om de var nacken eller axeln
som träffade marken först.
Han stutsar upp igen bilen träffar magen.
Omedvetet är han i farten igen, landar han kramandes
i en kvinnas famn.
Var det så att de var hennes charm
som hade tagit honom ner till jorden...




Fri vers av JesperutanH
Läst 221 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-04-10 22:41



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Oj, den texten var som att se en film i slowmotion...spännande och lite läskigt!
2012-04-10
  > Nästa text
< Föregående

JesperutanH
JesperutanH