Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Så kan det bli med oss alla...


Kortheter

har väntat hela dagen

men har glömt innehållet

undrar om det är onsdag idag

den som lever får se




Fri vers (Fri form) av T.R Ekman
Läst 176 gånger
Publicerad 2012-04-11 16:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

T.R Ekman
T.R Ekman