Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bara ord...


Inspiration

En kort blick på denna fägring som ej kan försvinna ur mina tankar.
Mitt sinne har förvandlats till ett förlist skepp, oförmöget att segla vidare. Det jag har kallat inspiration kan jag ej förvalta längre, då det enda som har drivit mig har försvunnit i djupet. Skapandet, denna lycksökerska, har sökt sig till ett land jag ej kan beträda, ett land som för mig är satt i brand.
Så, från detta ensliga berg ser jag ut över fägringen...




Övriga genrer av Regnhund
Läst 367 gånger
Publicerad 2006-01-29 13:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Regnhund
Regnhund