Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tankeström mitt i natten som inte har något sammanhang egentligen...tror jag iallafall. Nåväl, dags att sova.


Vårnatt

Det oåterkalleliga kriget
från årstiders gryning
En döende låga
av sinnets frihet
Det är blott
morgonens rodnad
som sköljer henne
Dessa minnen från
allt hon lyckats
förtränga
En vidskeplighetens sömn
född ur en oskuldsfull
gåva
Men nu rodnar en skymning
av gryningens kyss
Nu författas ett löfte
från fröken Juni\'s famn
Nu nalkas ett leende
vi har nått fridens hamn




Fri vers av Regnhund
Läst 556 gånger
Publicerad 2005-04-06 01:27



Bookmark and Share


  MercySeat
Massa najs!
2005-04-06
  > Nästa text
< Föregående

Regnhund
Regnhund