Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En bedjan om stilla psalmer för dagens andetag


Ingen titel


I leendets sal faller
sorgens salta ängslan
Det är blott en illusion,
denna dövande längtan
Då daggen kysser sin älskades hals
Författar vi sagor om riken
våra sinnen önskar fanns
Ett sökande efter en cirkel att sluta
En mur att rasera,
En dröm att förtränga




Fri vers av Regnhund
Läst 492 gånger
Publicerad 2005-04-15 09:41



Bookmark and Share


  kath
gillar hur dina ord målar bilder...snyggt
blir favorit
2005-04-15
  > Nästa text
< Föregående

Regnhund
Regnhund